HGT 10-festari Kanneltalossa 22.–24.11.2017

Helsingin Gayteatteri täyttää 10 vuotta! Juhlan kunniaksi teatterin suosikkiesitykset sateenkaarenvärisellä minifestarilla. 

 

HGT 10 -festari: Olitko sinä? – Homomman Suomen historia 2.0

Keskiviikkona 22.11.2017 klo 19.00

Syntymäpäivänsä kunniaksi HGT kaivoi arkistoista ratkiriemukkaan Olitko sinä? -näytelmän. Tähän hetkeen päivitetty 2.0 esitys sukeltaa maamme yllättävän värikkääseen homohistoriaan ennakkoluulottomasti ja hilpeästi, tyylillä ja tyylejä rikkoen. Sateenkaarikansa oli aktiivinen osa maamme historiaa jo kauan ennen itsenäisyyttä!

Helsingfors Gayteater firar sitt 10-årsjubileum och Finlands 100. HGT lyfter i sin uppdaterade version av Regnbågsfinlands historia med komedins medel fram olika -dels verklighetsbaserade- händelser och mänskoöden. I föreställningen pratas finska och svenska.

150 min, väliaika | esityskielet suomi ja ruotsi | HGT ja Kanneltalo

 

HGT10-festari: Homokansan lauluja - Ihmisiä, ilmiöitä ja intohimoja Kalliossa

Torstaina 23.11.2017 klo 19.00

Pääosassa kalliolaiset ihmiset, ilmiöt ja intohimot kaikessa rikkaudessaan ja kaikissa sateenkaaren väreissä. Kallion kortteleissa surraan ja iloitaan, etsitään ja löydetään, rakastetaan ja erotaan. Esitys on kokoelma uutta musiikkia, draamaa ja lyriikkaa tiiviinä, viihdyttävänä pakettina - mustaa huumoria unohtamatta. Musikaali, joka tutustuttaa meidät Kallion kaupunginosan ihmisiin, ilmiöhin ja intohimoihin kaikessa rikkaudessaan – kaikissa sateenkaaren väreissä.

100 min, väliaika | HGT ja Kanneltalo

 

HGT10-festari: The Land of the Midnight Fun -musikaalikonsertti

Perjantaina 24.11.2017 klo 19.00

Tarina Suomen kesästä, sateenkaaren väreissä hehkuvasta, kansainvälisestä matkaseurueesta juhannuksen yöttömässä yössä, rakkaudesta ja suomalaisesta pähkähulluudesta. Mukana esityksessä näyttelijöiden ja laulajien lisäksi myös showbändi Mehumaija. Musikaalin ohjaa kulttuurin vahva moniottelija Cris af Enehielm ja koreografian tansseihin on tehnyt pitkän linjan koreografi Tuomo Railo. Tarina Suomen kesästä, sateenkaaren väreissä hehkuvasta, kansainvälisestä matkaseurueesta juhannuksen yöttömässä yössä, rakkaudesta ja suomalaisesta pähkähulluudesta.

Esityskielet englanti ja suomi 135 min, väliaika | HGT, Out ’n loud ja Kanneltalo