Rosa unterm roten Stern

 

Rosa unterm roten Stern

Pinkkiä punatähden varjossa

 

Helsingin Gayteatteri HGT on päättänyt keskeyttää Rosa unterm roten Stern -näytelmän tuotannon THL:n suositusten mukaisesti. Näin ollen tuleva esityskausi 19.3.–4.4.2020 ei toteudu.

Työryhmämme ja yleisömme terveys on meille tärkeintä tässä vallitsevassa tilanteessa.

Jos olette jo ostaneet lipun, ei huolta; siirrämme esitykset syksylle 2020, ja jo ostetut liput käyvät noihin esityksiin sellaisenaan. Tarkat esitysajankohdat tiedotetaan lähempänä syyskuuta. Mikäli haluatte rahat takaisin, palautusohjeet löydätte Tiketin www-sivuilta.

Lämpöä ja yhteishenkeä tuleviin viikkoihin! Nähdään syksyllä!

 

Ensi-ilta 22.10.2020 ja esityskausi 22.10–9.11.2020

Lisätietoja saat kliksauttamalla tästä.

 

 

HELSINGIN GAYTEATTERI HGT RY
HELSINGFORS GAYTEATER RF

Helsingin Gayteatteri HGT ry – Helsingfors Gayteater HGT rf on perustettu syksyllä 2007. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea seksuaalivähemmistöjen teatteritoimintaa ja edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa teatteritaiteen keinoin. Yhdistys tekee tunnetuksi homotaiteilijoiden tuotantoa. HGT:llä ei ole pysyvää teatteritilaa, vaan esityspaikka valitaan projektikohtaisesti. HGT valmistaa 2–3 ensi-iltaa vuodessa. Vakituista henkilökuntaa yhdistyksellä ei ole. Jäseniä yli 10-vuotiaalla teatterilla on noin kolmekymmentä. Helsingin Gayteatteri on harrastajapohjainen teatteri, joka on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä suomalaisen homoyhteisön identiteettiä rakentavana tekijänä.

Helsingin Gayteatteri HGT ry on Suomen Harrastajateatteriliitto ry:n jäsen.